dijous, 21 de gener del 2016

Nova jornada de prebenjamí, en aquest cas mazaball

CAMPIONAT POLIESPORTIU PREBENJAMÍ MASCULÍ - Mazaball
Informa David Campos - Entrenador de l'equip
Prebenjamí masculí 1r - Garcia Lorca
Prebenjamí masculí 1r i 2n - MDP Capellades

Comencem l'any amb força! Només en una setmana ja hem disputat el primer partit de l'any. Tant dimarts i dijous els vam dedicar exclusivament a practicar l'esport d'aquest mes, el mazaball. Des de fa pocs anys ja es practica amb més freqüència, tant a l'escola com a extraescolars, des de P5, així que tots ja havíem fet els primers passos en aquest sentit. A més, en la tàctica hi ha molta relació amb el futbol, així que, ja hi teníem bastant guanyat. De fet, això és del més beneficiós del poliesportiu, tant a nivell tàctic com tècnic tot allò que aprens en un esport et serveix pels altres.

En general, la valoració que vam treure els dos equips va ser molt positiva. Vam aprendre i ens ho vam passar molt bé, tot i que alguns detalls per part dels altres equips no ens van contentar tant. Tot i així, ens vam quedar amb la nostra bona participació. Ens vam adonar que és molt important la organització del equip, tenint clares les dues línies de jugadors, ofensiva i defensiva, i els dos costats del camp, esquerra i dreta, aspecte que funcionà molt bé. També destacar la bona pràctica de les normes concretes de l'esport, on no vam haver de rectificar tret d'alguna petita vegada.

Esperem amb ganes la següent trobada! Jugarem a minibàsquet el 6 de febrer. A per totes!

Van jugar 1r: Aarón Martín, Max Mateo, Joel Lozano, Pau Guerrero, Izan Grado, Aitor Ortega, Guifré Compte, Biel Díaz.
Van jugar 1r i 2n: Jose Rubio, Jan Gubern, Joan Gil, Adrià Vives, Ian Fresnedoso, Abraham Cabello, Quintí Farrés, Abel Esteban, Àlex Fernández.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada